Over ons

Welkom   Missie   Over Ons   Activiteiten   Kalender   Contact   Links

Over Ons

BEWEGEN IN AANDACHT            een Bron van Stilte

Belangrijk om weten: Geen enkel van de werkvormen die hier aangeboden worden, vervangen een dokters- en/of psychologische behandeling. Het spreekt voor zich dat u bij gezondheidsproblematiek uw arts en/of psycholoog raadpleegt. 

BEWEGEN IN AANDACHT WORDT BEZIELD DOOR 3 PERSONEN

HILDE NAEDTS

Hilde (°1957) is Body-Mind Coach, met vele jaren ervaring. Haar basisdiploma's zijn Maatschappelijk Werk, Creatieve Therapie (beweging en dans), Postgraduaat Integratieve Psychotherapie.

Sinds haar 16de praktiseert ze Hathayoga en later Okidoyoga. Ze is gecertificeerd in Dru-yoga, Mindfulness & Heartfulness (Compassie-training), Shiatsu- en Craniosacraaltherapie, Sensiecoaching, The One Method healingswerk, Master NLP & TCC (Transpersoonlijke Coaching en Counseling). Daar ze de stem miste in het lichaamswerk volgde Hilde verschilende lange stemtrajecten in binnen- en buitenland en is ondertussen Associate Fitzmaurice Voicework® Teacher. Breinwerk waarbij via het non-verbale, het limbisch systeem de ruimte krijgt om zich te ordenen, boeide haar in die mate dat ze zichzelf heeft opgeleid tot TRE® Provider (Trauma & Tension Release Excercises) en gecertifieerd Brainspotter. Ze verdiept zich in de Focusingmethode en in Voice Dialogue. De meeste opleidingen die ze volgde, nemen 4 jaar studie, met vele jaren assistentie, in beslag.

Zij werkt vanuit een integrale visie waarbij lichaam en geest slechts in hun wederzijdse samenhang kunnen begrepen worden. Haar praktische en belevingsgerichte aanpak, die vertrekt vanuit de realiteit, nodigt mensen uit om daadwerkelijk in hun kracht te gaan staan.

Als bezielster van STill & STem organiseert ze STiltebelevingen in combinatie met bewegings- en klankervaringen.  Via Lichaamswerk, Coaching & Zijnsgeoriënteerde Creatieve Therapie ondersteunt ze mensen op zoek naar groei, in hun persoonlijk traject.

CHRISTINE VANCOUILLIE 

Christine Vancouillie studeerde in haar jeugdjaren theologie. Later werd ze geboeid door 'bemiddeling in familiale en sociale zaken', systeemtheoretische communicatie en NLP. Ze specialiseerde zich in het domein Human Resources als preventieadviseur psychosociale aspecten van de arbeid en sociaal bemiddelaar.  

Ze exploreert vernieuwde communicatietechnieken en doet onderzoek naar conflictueuze relatiepatronen.  Gedurende twintig jaar coachte ze mensen in relatieveranderingen binnen het woonconcept Huize VIVO.

Sinds 2012 heeft ze zich volledig toegelegd op sociale bemiddeling in bedrijven, organisaties en voor particulieren. Ze richtte de vennootschap 'Mediationlink' op (zie www.schoolvoorbemiddeling.be) en werkt in opdracht van Provikmo, 'een externe dienst voor preventie en bescherming op het werk'.

GAYA VANSTRAELEN

Gaya werkte meer dan dertig jaar als logopediste voor kinderen met een mentale handicap.

Ze volgde een opleiding tot Master in Neuro Linguistisch Programmeren en is een gecertifieerd Personal Coach.
Sinds 1977 leidt haar spirituele zoektocht langs verschillende leraren uit verscheidene tradities: Zen, Chan, Advaita, Vipassana. De laatste jaren tracht ze de opgedane wijsheid zoveel mogelijk in haar dagelijkse leven toe te passen.